Lär dig om e-handel, sökmotoroptimering & affiliate. Samlad kunskap sedan 2005.

SEO Sunday - Samarbete för att skaffa länkar

Jag har nu i tre söndagar testat att vara med i något som kallas SEO Sunday (läs mer och anmäl dig). Det är ett samarbete där man deltar med olika projekt och sedan skriver de andra som deltar i projektet om de andras arbeten. Detta leder till att man får länkar till sin webbplats. Deltagarantalet har växt under de månader som det pågått och den senaste omgången var vi uppe i 29 deltagare. Just nu ska man skriva om tjugo andra projekt vilket medför att man får minst tjugo länkar till den webbplats man anmäler till evenemanget.
Det är helt enkelt ett sätt att få länkar till sin webbplats och är värt det även om det medför arbete att skriva om de andra projekten, men vilket SEO-arbete innebär inte arbete?

Exempel på deltagare denna söndag:
Foderspridare
Webbplatsen Foderspridare är en typisk informationssajt med information om just foderspridare.

Flyttstäd
Flyttstäd verkar ha blivit ett populärt område att bygga webbplatser om, eller så är det bara en slump att vi har två deltagare som skriver om flyttstädning, bl a Flyttstäd Umeå och Flyttstädning Stockholm.

Länkkatalog
Sedan har vi ännu en länkatalog där man kan registera länkar till sina webbplatser. En form av katalog som jag pratat om tidigare här på bloggen och som framförallt används för sökmotoroptimering.

Så är du intresserad av att delta är det bara att klicka sig fram till SEO-forum.se och anmäla dig nästa söndag. Själv kommer jag inte att kunna delta nästa söndag.

Meny