Lär dig om e-handel, sökmotoroptimering & affiliate. Samlad kunskap sedan 2005.

Slå ett slag för det räntefria samhället - Gå med i JAK Medlemsbank

Visst kan du få räntefria lån hos JAK Medlemsbank, men för mig är inte de räntefria lånen det viktigaste, utan det är ideologin som lockar, idén om det räntefria samhället, idén om att du verkligen amorterar på dina lån och inte bara betalar ränta år efter år utan att skulden krymper. Lånar du hos JAK amorterar du, betalar tillbaka på lånet hela tiden, samtidigt som du "tvingas spara" lika mycket i månaden som du amorterar varje månad. När lånet är återbetalat så har du också sparat lika mycket pengar som du lånade från början.
Det enda du betalar för att låna och vara medlem i JAK är dels en liten årsavgift samt en summa för de administrativa kostnaderna. Har du dessutom sparat pengar i banken tidigare så har du samlat på dig sparpoäng som gör att sänker den summa som du måste sätta in varje månad när du amorterar på lånet.

JAK Medlemsbank

JAK Medlemsbank

JAK är som namnet antyder en medlemsbank och ett medlemskap kostar 200 kr första året och sedan 250 kr/år för de som är över 18 år. Personer under 18 år är medlemmar gratis.

JAK är ingen nymodighet utan banken grundades 1965, har banktillstånd och givetvis gäller statlig insättningsgaranti.

Så vill du stödja idén om ett friskare räntefritt samhället kan du gå med i JAK Medlemsbank. Mitt tips är att sätta in 500-1000 kr på JAK Medlemsbank och samla sparpoäng som du sedan kan använda dig av när du ska ta ett lån, eller skänka bort dem till någon du känner som vill ta ett lån hos JAK.

Läs mer om JAK Medlemsbank:
JAK Medlemsbank (jak.se)
JAK Medlemsbank (Wikipedia)

Meny