Lär dig om e-handel, sökmotoroptimering & affiliate. Samlad kunskap sedan 2005.

Musik, Blomstergiganten och möten i Åstorp

Då och då sedan 1996 får en vän och jag för oss att gå ut på gator och torg i Åstorp för att underhålla med gitarr, sång och numera även ett ägg (ett sådant ägg som används i musiksammanhang).
Ibland är det lättare att få med de som passerar förbi oss att instämma i sång eller välja en låt och andra gånger är det lite svårare.
Lördag 9/6-07 var en sådan dag som började lite segt. Vi gav dock inte upp, då vi ändå är ganska bra på att underhålla oss själv ändå.
Efter ett tag lossnade det dock människor kom fram och önskade låtar och sjöng med. Samt dök det upp ytterligare en trubadur som instämde i underhållningen.

Ett av de möten som, vissa skulle kalla en "whaddakoinsidens"-händelse är när vi träffade Uffe på Blomstergiganten i Åstorp. Förutom att han heter samma som jag så hade han tidigare i veckan även registrerat sig i katalogen jag driver för Företag i Åstorp, samt berättade han att han även sett min webbutik Lilon.se.

Det är alltid kul att träffa andra företagare i Åstorp och även få ett ansikte på de som registrerar sig i min katalog för företag i Åstorp. Blomstergiganten är en butik som bl a säljer, blommor, antikviteter och blommogram.

[tags]Åstorp, Blomstergiganten, Blommor, Blommogram, Företag, Musik, Trubadur, Sång, Underhållning[/tags]

Meny