Lär dig om e-handel, sökmotoroptimering & affiliate. Samlad kunskap sedan 2005.

Alléskolan i Hallsberg skickar trevligt tackkort

Då jag driver företaget Lilon.se får jag ibland förfrågningar från olika skolor, eller rättare sagt elever på skolorna som driver olika projekt. En hel del av dessa projekt handlar om att hjälpa till i andra länder med att t ex förbättra förutsättningar för barn genom att rusta upp och göra insamlingar till en skola.

Lilon.se har ett brett utbud av material som passar bra i skolan så som papper, pennor och radergummi mm och de förfrågningar jag får handlar oftast om jag vill ställa upp och sponsra med skolmaterial.

Lilon.se är dock fortfarande ett lite företag så jag kan inte alltid bidra med så mycket, men jag ställer gärna upp med det jag kan undvara.

Och varför skriver jag om detta?
Jo, jag är i grunden själv inte så intresserad av att skicka eller ta emot olika former av kort (foto, vykort eller dylikt) då de oftast skickas otid (man tackar för allt möjligt onödigt) eller på grund av kulturella krav (t ex under julen).
Men, i veckan fick jag ett kort med posten adresserat till företaget och i brevet låg ett tackkort med foto från Tharsiga, Nargiz och Marta från Alléskolan i Hallsberg, som jag tidigare sponsrat med lite pennor och papper till deras projekt, och jag måste erkänna att det var ett välplacerat tackkort som som jag med stolthet kommer att hänga upp.

Tackkort:
Tackkort från Alléskolan i Hallsberg

[tags]Alléskolan, Hallsberg, Sponsring, Sponsor, Skolprojekt, Projekt, Tack, Tackkkort, Skolmaterial, Lilon.se[/tags]

Meny